If you can visualize it, there’s some way to do it

Plaats je reservering vanaf 12 personen direct bij onze eventplanner. Samen zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Iets te vieren?

Niets zo leuk om successen samen te vieren, om gezamenlijk te proosten op feestelijke gebeurtenissen of om een productlancering of jaarvergadering af te sluiten met een informele borrel met goede hapjes of een gezellig diner. Square ’47 verwelkomt jou en jouw gezelschap met alle plezier.

Square ’47 beschikt op de eerste etage over een private room, inclusief dakterras met dynamisch uitzicht op het Schouwburgplein, die geschikt is voor lunches, borrels en diners voor groepen vanaf 12 personen tot 50-75 personen, afhankelijk of de voorkeur uitgaat naar een sit-down of walking dinner. In deze ruimte is alles aanwezig wat nodig is voor een speech, presentatie of workshop.

Square ’47 werkt samen met verschillende eventbureaus in Rotterdam. Mocht een buitenprogramma gevolgd op jullie lunch of voorafgaand aan jullie diner de voorkeur hebben, kunnen wij dit voor jullie regelen. Kleinere groepen kunnen bij een tijdige reservering kiezen tussen onze private room en ons restaurant op de begane grond.

Geen groep is hetzelfde. We doen dan ook niet aan standaardpakketten, we leveren uitsluitend maatwerk. Onze eventplanner doet in overleg met jullie een passend voorstel.

Wij laten in elk geval niets ongelegen jullie een onvergetelijk event te bezorgen. Meer informatie is op te vragen via:

events@square47-rotterdam.nl