If you can visualize it, there’s some way to do it

Plaats je reservering vanaf 12 personen direct bij onze eventplanner. Samen zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Iets te vieren?

Niets zo leuk om successen samen te vieren, om gezamenlijk te proosten op feestelijke gebeurtenissen of om een productlancering of jaarvergadering af te sluiten met een informele borrel met goede hapjes of een gezellig diner. Square ’47 verwelkomt jou en jouw gezelschap met alle plezier.

Square ’47 beschikt op de eerste etage over een private room -inclusief bar en dakterras met dynamisch uitzicht op het Schouwburgplein- die geschikt is voor lunches, borrels en diners voor groepen vanaf 15 personen tot 50 (bij een sit-down dinner) of 75 personen (bij een walking dinner). In deze ruimte is alles aanwezig wat nodig is voor een speech, presentatie of workshop. Onze apparatuur is van dermate hoge kwaliteit dat je geen zorgen hoeft te maken over het licht en het geluid.

Square ’47 werkt samen met verschillende eventbureaus in Rotterdam. Mocht een buitenprogramma gevolgd op jullie lunch of voorafgaand aan jullie diner de voorkeur hebben, kunnen wij dit voor jullie regelen. Kleinere groepen kunnen, indien nog beschikbaar, kiezen tussen een lange tafel in onze private room of een ovale tafel in ons restaurant op de begane grond.

Geen groep is hetzelfde. We doen dan ook niet aan standaardpakketten, we leveren uitsluitend maatwerk. Onze eventplanner doet in overleg met jullie een passend voorstel.

Wij laten in elk geval niets ongelegen jullie een onvergetelijk event te bezorgen. Meer informatie is op te vragen via:

events@square47-rotterdam.nl