Cadeaubon

Wie wil er niet getrakteerd worden op een bijzonder etentje? Drinking good wine with good food in good company is one of life’s most civilized pleasures, zei de bekende Britse wijnschrijver Michael Broadbent al eerder.

Cadeaubon

Of die bedoeld is als gift voor je jarige partner, als bedankje voor de oppasser, als steuntje in de rug voor hen die het even niet zo gemakkelijk hebben of als verrassing voor je enthousiaste werknemers, met een cadeaubon van Square ’47 scoor je bij iedereen.

Het shared dining concept van Square ’47 biedt evenveel plezier aan fans van kwaliteitsvlees, oesters, kreeft en sushi als aan hen die dierlijke eiwitten liever mijden. Tel er de excellente wijnen en cocktails van Square ’47 bij op, en het beoogde geluksmoment voor jouw schat, jouw redder in nood en/of jouw loyale collega’s is daar.

De cadeaubon van Square ’47, verpakt in een luxe envelop, is voor elk denkbaar tegoed te bestellen, de waarde bepaalt de gever, en op elk gewenst moment (lunch, borrel, diner) in te wisselen. De cadeaubon is na uitgifte een vol jaar geldig. De cadeaubon is ter plekke af te halen. Woon of werk je niet in de buurt van Rotterdam? Desgewenst sturen wij de cadeaubon(nen) aangetekend naar jou of naar de ontvanger op. Verzending is gratis bij besteding van een bedrag van 250 euro of meer, daaronder zijn wij genoodzaakt 10 euro in rekening te brengen voor de portokosten.

Daarnaast kun je via de button BESTEL NU bij de cadeauwinkel van Formitable een cadeaubon bestellen voor een vast tegoed van 25, 50, 100 of 250 euro.

Meer informatie is op te vragen via 010-7200022 of via info@square-rotterdam.nl.

BESTEL NU