Buckle up, it is going to be an enjoyable ride

Square ’47 is zoals Rotterdam is. Onze gerechten zijn mondiaal, het interieur is stoer, hip en praktisch -onder elke bank een stopcontact- tegelijkertijd en de sfeer no-nonsense. Gezelligheid en kwaliteit gaan bij Square ’47 hand in hand.

Food & Wine Bar

Dat we uitgerekend op deze centrale plek in deze gerse havenstad voet aan wal hebben gezet, dat berust niet op toeval. Wij zijn als een plein een ontmoetingsplaats, een plaats waar je afspreekt met je date(s), daar waar mensen samenkomen. Om te lunchen, om te borrelen, om uitgebreid te tafelen. om voor of na de bios of een concert nog even wat te happen. Onze keuken is tot middernacht open.

47 symboliseert het jaar dat het Schouwburgplein is opgezet maar dat getal had voor het aantal gerechten op de kaart kunnen staan. De keuze is reuze bij Square ’47.

Square ’47 wordt geleid door enthousiaste horecatijgers die niets liever willen dan jou in de watten leggen. Een blije gast is ons hoofddoel. Om het jou zo aangenaam mogelijk te maken, is aan alles gedacht. De batterij van jouw telefoon bijna leeg? Laad hem op in het stopcontact onder de bank. Het oogverblindende design is een juweeltje uit de koker van Woodfever, een gerenommeerd interieurbureau dat internationaal de ene na de andere award binnensleept. Square ’47 beschikt daarnaast over een riant terras met comfortabele zitjes en voldoende heaters voor de minder warme dagen.